Laiva Huelva Las Palmas de Gran Canaria

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 2 risteystä viikoittain
    31 tunti 31 min.
    Saat hinnan
  • 1 risteystä viikoittain
    32 tunti 15 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Espanja ja Kanarian saaret yhdistyvät Huelva - Las Palmas de Gran Canaria reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Naviera Armas.

Varaa kaikilta suurimmilta Huelva Las Palmas de Gran Canaria liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Huelva Las Palmas de Gran Canaria lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Huelva Las Palmas de Gran Canaria lauttaliput.

Halvat Huelva - Las Palmas de Gran Canaria -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Huelva Las Palmas de Gran Canaria lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Huelva Las Palmas de Gran Canaria lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Huelva Las Palmas de Gran Canaria lauttalippu internetistä AFerry tänään.