HoverTravel

HoverTravel
Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Varaa HoverTravel lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry. HoverTravel muodostuu lauttareittien verkostosta, johon kuuluu ylityksiä Isle of Wight. Vertaa kaikkien johtavien HoverTravel lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata HoverTravel lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa HoverTravel lauttalippu internetistä AFerry kautta tänään. Käytä AFerryn nopeasti vertaamaan HoverTravel reittejä ja lähtijöitä Ryde. Kun mahdollista, vertaamme HoverTravel Red Funnel ja Wightlink auttaaksemme sinua valitsemaan.

Tällä sivulla on tärkeää tietoa HoverTravel reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat HoverTravel lauttaliput.

Yleiskatsaus

Lähtöselvitystiedot

Lähtöselvitys sulkeutuu 5 minuuttia ennen lähtöä.

Reitit:
Lyhin risteys:

Suosituin reitti:

HoverTravel Reitit

    Erikoistarjoukset

    • Vertaa ja varaa HoverTravel lippuja Ryde AFerryn kanssa!
    • Vertaa ja varaa HoverTravel lippuja Ryde AFerryn kanssa!

    Video

    HoverTravel YouTube Video