Laiva Hong Kong

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Hong Kong AFerry. Hong Kong voit käyttää lauttoja ympäri Kiina ja myös . Kotimaan palvelut Kiina ovat saatavilla Hong Kong -palvelusta Macao kun taas lautat Kiina purjehtivat Macau.

Hong Kong Lauttayhtiöt

Hong Kong -lautoja liikennöi Turbojet Hong Kong. Kun etsit lautta Hong Kong, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Hong Kong lautat, joissa Turbojet Hong Kong tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Hong Kong on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Hong Kong liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Hong Kong lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Hong Kong lauttaliput.

  • Lautat Hong Kong
  • Lautat Hong Kong
  • Lautat Hong Kong

Vertaa kaikkien johtavien Hong Kong lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Hong Kong lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Hong Kong lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Hong Kong Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Turbojet Hong Kong

3/F Shun Tak Centre, 200 Connaught Road Central, Sheung Wan, Hong Kong