Holyhead Lautta

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Holyhead Reitit

Varaa lautta Holyhead AFerry. Laivat Holyhead, Wales, ovat saatavilla osoitteesta Irlanti. Voit ottaa lautan Holyhead alkaen Dublin.

Holyhead Lauttayhtiöt

Holyhead -lautoja liikennöi Irish Ferries ja Stena Line. Koska 2 lauttayhtiöt toimivat liikenteessä Holyhead ja ulos, vertaaminen voi olla erittäin hyödyllinen, jotta voit löytää parhaan hinnan parhaimmillasi. Kun etsit lautta Holyhead, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Holyhead lautat, joissa Irish Ferries ja Stena Line tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Holyhead on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Holyhead lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Holyhead liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Holyhead lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Holyhead lauttaliput.

uusin hinnoin

Reitti Hinta Hintatiedot
Dublin - Holyhead
(Irish Ferries)
201 €
  • Varattu: torstaina 5. maaliskuuta 2020
  • Matkustus: tiistaina 14. heinäkuuta 2020 (Vain meno)
  • Auto + 2
Dublin - Holyhead
(Stena Line)
37 €
  • Varattu: sunnuntaina 15. maaliskuuta 2020
  • Matkustus: maanantaina 11. toukokuuta 2020 (Vain meno)
  • 1 Aikuiset (Reittimatkustaja)

Erikoistarjoukset

  • Holyhead Lautta
  • Holyhead Lautta
  • Holyhead Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Holyhead lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Holyhead lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Holyhead lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Holyhead Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Irish Ferries

Salt Island, Gwynedd, North Wales, LL65 1DR, United Kingdom

Stena Line

Terminal One, Holyhead, Anglesey, Gwynedd, Wales, LL65 1DQ, United Kingdom