Laiva Hitakatsu

Kartta

Hanki tarjous

Hitakatsu Reitit

Varaa lautta Hitakatsu AFerry. Laivat Hitakatsu, Japani, ovat saatavilla osoitteesta Korean tasavalta. Voit ottaa lautan Hitakatsu alkaen Busan.

Hitakatsu Lauttayhtiöt

Hitakatsu -lautoja liikennöi Kobee. Kun etsit lautta Hitakatsu, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Hitakatsu lautat, joissa Kobee tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Hitakatsu on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Hitakatsu liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Hitakatsu lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Hitakatsu lauttaliput.

uusin hinnoin

Reitti Hinta Hintatiedot
Busan - Hitakatsu
(Kobee)
94 €
  • Varattu: maanantaina 17. helmikuuta 2020
  • Matkustus: sunnuntaina 5. huhtikuuta 2020 - sunnuntaina 5. huhtikuuta 2020
  • 2 Aikuiset (Reittimatkustaja)

Erikoistarjoukset

  • Lautat Hitakatsu
  • Lautat Hitakatsu
  • Lautat Hitakatsu

Vertaa kaikkien johtavien Hitakatsu lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Hitakatsu lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Hitakatsu lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Hitakatsu Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Kobee

Hitakatsu Port, , Japan