Laiva Hirtshals Stavanger

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 6 risteystä viikoittain
    10 tunti 30 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Tanska ja Norja yhdistyvät Hirtshals - Stavanger reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Fjord Line. Vertaamme hintoja ja aikoja Hirtshals - Stavanger, ja näytämme sinulle myös hinnat 5 muuta reittiä auttaa sinua saamaan Tanska Norja parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan:

  • Frederikshavn - Oslo
  • Hirtshals - Bergen
  • Hirtshals - Kristiansand
  • Hirtshals - Langesund
  • Hirtshals - Larvik

Varaa kaikilta suurimmilta Hirtshals Stavanger liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Hirtshals Stavanger lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Hirtshals Stavanger lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Hirtshals Stavanger lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Hirtshals Stavanger lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Hirtshals Stavanger lauttalippu internetistä AFerry tänään.