Laiva Hirtshals Langesund

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 6 risteystä viikoittain
    4 tunti 30 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Tanska ja Norja yhdistyvät Hirtshals - Langesund reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Fjord Line. Vertaamme hintoja ja aikoja Hirtshals - Langesund, ja näytämme sinulle myös hinnat 5 muuta reittiä auttaa sinua saamaan Tanska Norja parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan:

  • Frederikshavn - Oslo
  • Hirtshals - Bergen
  • Hirtshals - Kristiansand
  • Hirtshals - Larvik
  • Hirtshals - Stavanger

Varaa kaikilta suurimmilta Hirtshals Langesund liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Hirtshals Langesund lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Hirtshals Langesund lauttaliput.

Halvat Hirtshals - Langesund -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Hirtshals Langesund lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Hirtshals Langesund lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Hirtshals Langesund lauttalippu internetistä AFerry tänään.