Laiva Hirtshals Kristiansand

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

 • 1-risteykset päivittäin
  2 tunti 15 min.
  Saat hinnan
 • 1-risteykset päivittäin
  3 tunti 14 min.
  Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Tanska ja Norja yhdistyvät Hirtshals - Kristiansand reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Color Line ja Fjord Line. Vertaamme hintoja ja aikoja Hirtshals - Kristiansand, ja näytämme sinulle myös hinnat 5 muuta reittiä auttaa sinua saamaan Tanska Norja parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan:

 • Frederikshavn - Oslo
 • Hirtshals - Bergen
 • Hirtshals - Langesund
 • Hirtshals - Larvik
 • Hirtshals - Stavanger

Varaa kaikilta suurimmilta Hirtshals Kristiansand liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Hirtshals Kristiansand lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Hirtshals Kristiansand lauttaliput.

Halvat Hirtshals - Kristiansand -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Hirtshals Kristiansand lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Hirtshals Kristiansand lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Hirtshals Kristiansand lauttalippu internetistä AFerry tänään.