Laiva Hirtshals Bergen

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 6 risteystä viikoittain
    16 tunti 30 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Tanska ja Norja yhdistyvät Hirtshals - Bergen reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Fjord Line. Vertaamme hintoja ja aikoja Hirtshals - Bergen, ja näytämme sinulle myös hinnat 5 muuta reittiä auttaa sinua saamaan Tanska Norja parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan:

  • Frederikshavn - Oslo
  • Hirtshals - Kristiansand
  • Hirtshals - Langesund
  • Hirtshals - Larvik
  • Hirtshals - Stavanger

Varaa kaikilta suurimmilta Hirtshals Bergen liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Hirtshals Bergen lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Hirtshals Bergen lauttaliput.

Halvat Hirtshals - Bergen -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Hirtshals Bergen lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Hirtshals Bergen lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Hirtshals Bergen lauttalippu internetistä AFerry tänään.