Laiva Heraklion Piraeus

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • harvoin risteykset
    15 tunti 50 min.
    Saat hinnan

Kreetassa ja Kreikka yhdistyvät Heraklion - Piraeus reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä ANEK Superfast ja Minoan Lines. Vertaamme hintoja ja aikoja Heraklion - Piraeus, ja näytämme sinulle myös hinnat Chaniá - Piraeus auttaa sinua saamaan Kreetassa Kreikka parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Heraklion Piraeus liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Heraklion Piraeus lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Heraklion Piraeus lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Heraklion Piraeus lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Heraklion Piraeus lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Heraklion Piraeus lauttalippu internetistä AFerry tänään.