Laiva Helsinki Tukholma

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 6 risteystä viikoittain
    16 tunti 30 min.
    Saat hinnan
  • 6 risteystä viikoittain
    16 tunti 50 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Suomi ja Ruotsi yhdistyvät Helsinki - Tukholma reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Tallink Silja ja Viking Line. Vertaamme hintoja ja aikoja Helsinki - Tukholma, ja näytämme sinulle myös hinnat Naantali - Kapellskar ja Turku - Tukholma auttaa sinua saamaan Suomi Ruotsi parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Helsinki Tukholma liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Helsinki Tukholma lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Helsinki Tukholma lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Helsinki Tukholma lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Helsinki Tukholma lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Helsinki Tukholma lauttalippu internetistä AFerry tänään.