Laiva Helsinki Tallinna

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

 • 8-risteykset päivittäin
  2 tunti
  Saat hinnan
 • 2-risteykset päivittäin
  2 tunti 10 min.
  Saat hinnan
 • 2-risteykset päivittäin
  2 tunti 15 min.
  Saat hinnan

Suomi ja Eesti yhdistyvät Helsinki - Tallinna reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Eckerö Line, Tallink Silja ja Viking Line.

Varaa kaikilta suurimmilta Helsinki Tallinna liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Helsinki Tallinna lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Helsinki Tallinna lauttaliput.

Halvat Helsinki - Tallinna -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Helsinki Tallinna lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Helsinki Tallinna lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Helsinki Tallinna lauttalippu internetistä AFerry tänään.