Laiva Helsinki Maarianhamina

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 6 risteystä viikoittain
    10 tunti 25 min.
    Saat hinnan
  • 6 risteystä viikoittain
    11 tunti 15 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Suomi ja Åland yhdistyvät Helsinki - Maarianhamina reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Tallink Silja ja Viking Line. Vertaamme hintoja ja aikoja Helsinki - Maarianhamina, ja näytämme sinulle myös hinnat Turku - Maarianhamina auttaa sinua saamaan Suomi Åland parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Helsinki Maarianhamina liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Helsinki Maarianhamina lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Helsinki Maarianhamina lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Helsinki Maarianhamina lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Helsinki Maarianhamina lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Helsinki Maarianhamina lauttalippu internetistä AFerry tänään.