HD Ferries

HD Ferries
Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

HD Ferries Yleiskatsaus
Varaa HD Ferries:in lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa HD Ferries:in reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat HD Ferries:in lauttaliput.

Yleiskatsaus

Lähtöselvitystiedot

Jalkamatkustajien tulee tehdä lähtöselvitys vähintään 60 minuuttia ennen lähtöä ja muiden matkustajien 90 minuuttia ennen lähtöä. Jos matkustaja saapuu satamaan myöhemmin, kuin 60 minuuttia ennen lähtöä, häneltä voidaan evätä alukseen pääsy.

Reitit:
Lyhin risteys:

Suosituin reitti:

HD Ferries Reitit

    Erikoistarjoukset      Kuinka tehdä varaus

      Vertaa kaikkien johtavien HD Ferries:in lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata HD Ferries:in lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa HD Ferries:in lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.