Hanil Express

Hanil Express
Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Varaa Hanil Express lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry. Hanil Express muodostuu lauttareittien verkostosta, johon kuuluu ylityksiä Korean tasavalta. Vertaa kaikkien johtavien Hanil Express lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Hanil Express lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Hanil Express lauttalippu internetistä AFerry kautta tänään. Käytä AFerryn nopeasti vertaamaan Hanil Express reittejä ja lähtijöitä Jeju ja Yeosu.

Tällä sivulla on tärkeää tietoa Hanil Express reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Hanil Express lauttaliput.

Yleiskatsaus

Lähtöselvitystiedot

Lähtöselvitys suoritetaan vähintään 60 minuuttia ennen lähtöä.

Reitit:
Lyhin risteys:

Suosituin reitti:

Hanil Express Reitit

    Erikoistarjoukset

    • Vertaa ja varaa Hanil Express lippuja Jeju ja Yeosu AFerryn kanssa!
    • Vertaa ja varaa Hanil Express lippuja Jeju ja Yeosu AFerryn kanssa!

    Video

    Hanil Express YouTube Video