Laiva Hakodate

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Varaa lautta Hakodate AFerry. Kotimaan palvelut Japani ovat saatavilla Hakodate -palvelusta Aomori ja Oma.

Hakodate Lauttayhtiöt

Hakodate -lautoja liikennöi Tsugaru Kaikyo Ferry. Kun etsit lautta Hakodate, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Hakodate lautat, joissa Tsugaru Kaikyo Ferry tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Hakodate on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Hakodate liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Hakodate lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Hakodate lauttaliput.

Erikoistarjoukset

  • Lautat Hakodate
  • Lautat Hakodate
  • Lautat Hakodate

Vertaa kaikkien johtavien Hakodate lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Hakodate lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Hakodate lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Hakodate Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Tsugaru Kaikyo Ferry

Hakodate ferry terminal, 041-0821 Hokkaido, Hakodateshi, Minatocho 3-19-2, Japan