Laiva Granville

Kartta

Hanki tarjous

Varaa lautta Granville AFerry. Laivat Granville, Ranska, ovat saatavilla osoitteesta Kanaalisaaret. Voit ottaa lautan Granville alkaen Guernsey, Jersey ja Sark.

Granville Lauttayhtiöt

Granville -lautoja liikennöi Manche Iles Express. Kun etsit lautta Granville, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Granville lautat, joissa Manche Iles Express tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Granville on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Granville liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Granville lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Granville lauttaliput.

uusin hinnoin

Reitti Hinta Hintatiedot
St Helier - Granville
(Manche Iles Express)
48,46 €
  • Varattu: maanantaina 26. elokuuta 2019
  • Matkustus: perjantaina 11. lokakuuta 2019 - sunnuntaina 13. lokakuuta 2019
  • 1 Aikuiset (Reittimatkustaja)

Granville Reitit

Erikoistarjoukset

  • Lautat Granville
  • Lautat Granville
  • Lautat Granville

Vertaa kaikkien johtavien Granville lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Granville lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Granville lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Granville Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Manche Iles Express

Gare Maritime, Rue des Isles, 50400 Granville, France