Laiva Granville

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Granville AFerry. Laivat Granville, Ranska, ovat saatavilla osoitteesta Kanaalisaaret. Voit ottaa lautan Granville alkaen Guernsey, Jersey ja Sark.

Granville Lauttayhtiöt

Granville -lautoja liikennöi Manche Iles Express. Kun etsit lautta Granville, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Granville lautat, joissa Manche Iles Express tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Granville on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Granville liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Granville lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Granville lauttaliput.

  • Lautat Granville
  • Lautat Granville
  • Lautat Granville

Vertaa kaikkien johtavien Granville lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Granville lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Granville lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Granville Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Manche Iles Express

Gare Maritime, Rue des Isles, 50400 Granville, France