Gothenburg Lautta

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Göteborg Reitit

Varaa lautta Göteborg AFerry. Laivat Göteborg, Ruotsi, ovat saatavilla osoitteesta Saksa ja Tanska. Voit ottaa lautan Göteborg alkaen Frederikshavn ja Kiel.

Göteborg Lauttayhtiöt

Göteborg -lautoja liikennöi Stena Line. Kun etsit lautta Göteborg, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Göteborg lautat, joissa Stena Line tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Göteborg on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Gothenburg lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Gothenburg liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Gothenburg lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Gothenburg lauttaliput.

uusin hinnoin

Reitti Hinta Hintatiedot
Frederikshavn - Gothenburg
(Stena Line)
15 €
  • Varattu: sunnuntaina 9. elokuuta 2020
  • Matkustus: sunnuntaina 16. elokuuta 2020 (Vain meno)
  • 1 Aikuiset (Reittimatkustaja)

Erikoistarjoukset

  • Gothenburg Lautta
  • Gothenburg Lautta
  • Gothenburg Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Gothenburg lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Gothenburg lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Gothenburg lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Göteborg Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Stena Line

For sailings to/from Frederikshavn: Danmarksterminalen, Masthuggskajen, S-40519 Göteborg, Sweden