Laiva Göteborg Kiel

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 6 risteystä viikoittain
    14 tunti 30 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Ruotsi ja Saksa yhdistyvät Göteborg - Kiel reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Stena Line. Vertaamme hintoja ja aikoja Göteborg - Kiel, ja näytämme sinulle myös hinnat 4 muuta reittiä auttaa sinua saamaan Ruotsi Saksa parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan:

  • Malmö - Travemunde
  • Trelleborg - Rostock
  • Trelleborg - Sassnitz
  • Trelleborg - Travemunde

Varaa kaikilta suurimmilta Göteborg Kiel liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Göteborg Kiel lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Göteborg Kiel lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Göteborg Kiel lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Göteborg Kiel lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Göteborg Kiel lauttalippu internetistä AFerry tänään.