Laiva Göteborg Frederikshavn

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 3-risteykset päivittäin
    3 tunti 15 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Ruotsi ja Tanska yhdistyvät Göteborg - Frederikshavn reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Stena Line. Vertaamme hintoja ja aikoja Göteborg - Frederikshavn, ja näytämme sinulle myös hinnat Malmö - Kööpenhamina ja Varberg - Grenaa auttaa sinua saamaan Ruotsi Tanska parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Göteborg Frederikshavn liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Göteborg Frederikshavn lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Göteborg Frederikshavn lauttaliput.

Halvat Göteborg - Frederikshavn -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Göteborg Frederikshavn lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Göteborg Frederikshavn lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Göteborg Frederikshavn lauttalippu internetistä AFerry tänään.