Laiva Glossa

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Glossa Reitit

Varaa lautta Glossa AFerry. Glossa voit käyttää lauttoja ympäri Sporadien ja myös Kreikka. Kotimaan palvelut Sporadien ovat saatavilla Glossa -palvelusta Skiathos kun taas lautat Sporadien purjehtivat Volos.

Glossa Lauttayhtiöt

Glossa -lautoja liikennöi ANES Ferries ja Hellenic Seaways. Koska 2 lauttayhtiöt toimivat liikenteessä Glossa ja ulos, vertaaminen voi olla erittäin hyödyllinen, jotta voit löytää parhaan hinnan parhaimmillasi. Kun etsit lautta Glossa, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Glossa lautat, joissa ANES Ferries ja Hellenic Seaways tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Glossa on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Glossa liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Glossa lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Glossa lauttaliput.

Erikoistarjoukset

  • Lautat Glossa
  • Lautat Glossa
  • Lautat Glossa

Vertaa kaikkien johtavien Glossa lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Glossa lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Glossa lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Glossa Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

ANES Ferries

Skopelos/Glossa Ferry Terminal, Loutraki Port, Loutraki Town, Sporades, Greece

Hellenic Seaways

Loutraki Port, Loutraki Town, Skopelos, Sporades, Greece