Laiva Gili Trawangan

Kartta

Hanki tarjous

Gili Trawangan Reitit

Varaa lautta Gili Trawangan AFerry. Kotimaan palvelut Indonesia ovat saatavilla Gili Trawangan -palvelusta Lembongan ja Nusa Lembongan.

Gili Trawangan Lauttayhtiöt

Gili Trawangan -lautoja liikennöi BlueWater Express. Kun etsit lautta Gili Trawangan, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Gili Trawangan lautat, joissa BlueWater Express tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Gili Trawangan on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Gili Trawangan liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Gili Trawangan lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Gili Trawangan lauttaliput.

Erikoistarjoukset

  • Lautat Gili Trawangan
  • Lautat Gili Trawangan
  • Lautat Gili Trawangan

Vertaa kaikkien johtavien Gili Trawangan lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Gili Trawangan lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Gili Trawangan lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Gili Trawangan Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Bali Ferry (Liva Group HK Limited)

Beach Jetty, Gili Trawangan, , Indonesia

BlueWater Express

Gili Trawangan, Gili Indah, Pemenang, Kabupaten Lombok Utara, Nusa Tenggara Bar. , 83352, Indonesia