Laiva Genova Tunis

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

 • 1 risteystä viikoittain
  19 tunti
  Saat hinnan
 • CTN toimii lauttaliikenteellä reitillä Genoa - Tunis
  1 risteystä viikoittain
  19 tunti
  Saat hinnan
 • 2 risteystä viikoittain
  21 tunti
  Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Italia ja Tunesien yhdistyvät Genova - Tunis reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä CTN ja Grandi Navi Veloci. Vertaamme hintoja ja aikoja Genova - Tunis, ja näytämme sinulle myös hinnat Civitavecchia - Tunis ja Salerno - Tunis auttaa sinua saamaan Italia Tunesien parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Genova Tunis liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Genova Tunis lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Genova Tunis lauttaliput.

Halvat Genova - Tunis -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Genova Tunis lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Genova Tunis lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Genova Tunis lauttalippu internetistä AFerry tänään.