Gedser Lautta

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Gedser Reitit

Varaa lautta Gedser AFerry. Laivat Gedser, Tanska, ovat saatavilla osoitteesta Saksa. Voit ottaa lautan Gedser alkaen Rostock.

Gedser Lauttayhtiöt

Gedser -lautoja liikennöi Scandlines. Kun etsit lautta Gedser, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Gedser lautat, joissa Scandlines tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Gedser on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Gedser lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Gedser liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Gedser lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Gedser lauttaliput.

Erikoistarjoukset

  • Gedser Lautta
  • Gedser Lautta
  • Gedser Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Gedser lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Gedser lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Gedser lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Gedser Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Scandlines

Jernbanevejen 13, 4874 Gedser, Denmark

Scandlines

Jernbanevejen 13, 4874 Gedser, Denmark