Gdynia Lautta

Kartta

Hanki tarjous

Gdynia Reitit

Varaa lautta Gdynia AFerry. Laivat Gdynia, Puola, ovat saatavilla osoitteesta Ruotsi. Voit ottaa lautan Gdynia alkaen Karlskrona.

Gdynia Lauttayhtiöt

Gdynia -lautoja liikennöi Stena Line. Kun etsit lautta Gdynia, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Gdynia lautat, joissa Stena Line tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Gdynia on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Gdynia lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Gdynia liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Gdynia lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Gdynia lauttaliput.

uusin hinnoin

Reitti Hinta Hintatiedot
Karlskrona - Gdynia
(Stena Line)
359,14 €
  • Varattu: maanantaina 23. syyskuuta 2019
  • Matkustus: maanantaina 1. kesäkuuta 2020 - torstaina 4. kesäkuuta 2020
  • Pakettiauto + 2

Erikoistarjoukset

  • Gdynia Lautta
  • Gdynia Lautta
  • Gdynia Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Gdynia lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Gdynia lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Gdynia lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Gdynia Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Stena Line

Kwiatkowskiego 60, PL-81156, Gdynia, Poland