Laiva Gdynia Karlskrona

Kartta

Hanki tarjous

  • 2-risteykset päivittäin
    9 tunti 31 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Puola ja Ruotsi yhdistyvät Gdynia - Karlskrona reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Stena Line. Vertaamme hintoja ja aikoja Gdynia - Karlskrona, ja näytämme sinulle myös hinnat Gdansk - Nynashamn ja Swinoujscie - Ystad auttaa sinua saamaan Puola Ruotsi parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Gdynia Karlskrona liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Gdynia Karlskrona lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Gdynia Karlskrona lauttaliput.

Halvat Gdynia - Karlskrona -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Gdynia Karlskrona lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Gdynia Karlskrona lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Gdynia Karlskrona lauttalippu internetistä AFerry tänään.