Laiva Gdansk Nynashamn

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Puola ja Ruotsi yhdistyvät Gdansk - Nynashamn reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Polferries. Vertaamme hintoja ja aikoja Gdansk - Nynashamn, ja näytämme sinulle myös hinnat Gdynia - Karlskrona ja Swinoujscie - Ystad auttaa sinua saamaan Puola Ruotsi parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Gdansk Nynashamn liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Gdansk Nynashamn lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Gdansk Nynashamn lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Gdansk Nynashamn lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Gdansk Nynashamn lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Gdansk Nynashamn lauttalippu internetistä AFerry tänään.