Laiva Gdansk

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Gdansk Reitit

Varaa lautta Gdansk AFerry. Laivat Gdansk, Puola, ovat saatavilla osoitteesta Ruotsi. Voit ottaa lautan Gdansk alkaen Nynashamn.

Gdansk Lauttayhtiöt

Gdansk -lautoja liikennöi Polferries. Kun etsit lautta Gdansk, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Gdansk lautat, joissa Polferries tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Gdansk on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Gdansk liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Gdansk lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Gdansk lauttaliput.

Erikoistarjoukset

  • Lautat Gdansk
  • Lautat Gdansk
  • Lautat Gdansk

Vertaa kaikkien johtavien Gdansk lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Gdansk lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Gdansk lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Gdansk Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Polferries

Mjr. Sucharskiego 70 street (Westerplatte Ferry Terminal), 80-602 Gdansk, Poland