Laiva Gandia

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Varaa lautta Gandia AFerry. Laivat Gandia, Espanja, ovat saatavilla osoitteesta Baleaarit. Voit ottaa lautan Gandia alkaen Palma ja Sant Antoni de Portmany.

Gandia Lauttayhtiöt

Gandia -lautoja liikennöi Trasmediterranea. Kun etsit lautta Gandia, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Gandia lautat, joissa Trasmediterranea tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Gandia on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Gandia liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Gandia lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Gandia lauttaliput.

Erikoistarjoukset

  • Lautat Gandia
  • Lautat Gandia
  • Lautat Gandia

Vertaa kaikkien johtavien Gandia lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Gandia lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Gandia lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Gandia Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Trasmediterranea

Puerto de Gandía-Recinto portuario Zona Sur, C.P 46730 Gandía-Valencia​, C.P 46730 , Spain