Laiva Fukuoka

Kartta

Hanki tarjous

Fukuoka Reitit

Varaa lautta Fukuoka AFerry. Laivat Fukuoka, Japani, ovat saatavilla osoitteesta Korean tasavalta. Voit ottaa lautan Fukuoka alkaen Busan.

Fukuoka Lauttayhtiöt

Fukuoka -lautoja liikennöi Camellia Line ja JR Kyushu Beetle Ferry. Koska 2 lauttayhtiöt toimivat liikenteessä Fukuoka ja ulos, vertaaminen voi olla erittäin hyödyllinen, jotta voit löytää parhaan hinnan parhaimmillasi. Kun etsit lautta Fukuoka, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Fukuoka lautat, joissa Camellia Line ja JR Kyushu Beetle Ferry tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Fukuoka on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Fukuoka liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Fukuoka lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Fukuoka lauttaliput.

uusin hinnoin

Reitti Hinta Hintatiedot
Busan - Fukuoka
(JR Kyushu Beetle Ferry)
68,42 €
  • Varattu: lauantaina 21. syyskuuta 2019
  • Matkustus: lauantaina 19. lokakuuta 2019 (Vain meno)
  • 1 Aikuiset (Reittimatkustaja)
Busan - Fukuoka
(Camellia Line)
159,12 €
  • Varattu: torstaina 3. lokakuuta 2019
  • Matkustus: sunnuntaina 20. lokakuuta 2019 (Vain meno)
  • 2 Aikuiset (Reittimatkustaja)

Erikoistarjoukset

  • Lautat Fukuoka
  • Lautat Fukuoka
  • Lautat Fukuoka

Vertaa kaikkien johtavien Fukuoka lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Fukuoka lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Fukuoka lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Fukuoka Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

JR Kyushu Beetle Ferry

Hakata Port International Terminal 14-1, Okihamamachi, Hakata-Ku, Fukuoka, Japan

Camellia Line

Hakata port international terminal, 14-1 Okihama-machi, Hakata-ku, Fukuoka, Japan

Kobee

Hakata port international terminal, 812-0031 Fukuoka-ken, Fukuoka-shi, Hakata-ku, Okihama-machi 14-1, Japan