Laiva Fukuoka Busan

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 7 risteystä viikoittain
    5 tunti 30 min.
    Saat hinnan

Japani ja Korean tasavalta yhdistyvät Fukuoka - Busan reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Camellia Line ja JR Kyushu Beetle Ferry.

Varaa kaikilta suurimmilta Fukuoka Busan liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Fukuoka Busan lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Fukuoka Busan lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Fukuoka Busan lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Fukuoka Busan lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Fukuoka Busan lauttalippu internetistä AFerry tänään.