FRS Caribbean

Kartta

Hanki tarjous

Varaa FRS Caribbean lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry. FRS Caribbean muodostuu lauttareittien verkostosta, johon kuuluu ylityksiä Bahamas,United States,. Vertaa kaikkien johtavien FRS Caribbean lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata FRS Caribbean lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa FRS Caribbean lauttalippu internetistä AFerry kautta tänään. Käytä AFerryn nopeasti vertaamaan FRS Caribbean reittejä ja lähtijöitä Bimini,Freeport,Miami,.

Tällä sivulla on tärkeää tietoa FRS Caribbean reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat FRS Caribbean lauttaliput.

FRS Caribbean Reitit

 • Vertaa ja varaa FRS Caribbean lippuja NULL AFerryn kanssa!
 • Vertaa ja varaa FRS Caribbean lippuja NULL AFerryn kanssa!

Lähtöselvitystiedot

Lähtöselvitys terminaalissa alkaa 02:15 tuntia ennen lähtöaikaa, ja päättyy 30 minuuttia ennen lähtöä. Suositeltavaa, että vähintään 1 tunti raivauksen kautta Viranomaiset saapuessasi / paluu.

FRS Caribbean Satamat

Yhdysvallat

 • Miami

  Port Address: 901 S America Way, Terminal "J"
  Miami, FL 33132
  United States

Bahama

 • Bimini

  Port Address: Resorts World Bimini, Dock.
  North Bimini, Alice Town, Bahamas
  Bahamas