Laiva Frederikshavn Göteborg

Kartta

Hanki tarjous

  • 5-risteykset päivittäin
    3 tunti 15 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Tanska ja Ruotsi yhdistyvät Frederikshavn - Göteborg reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Stena Line. Vertaamme hintoja ja aikoja Frederikshavn - Göteborg, ja näytämme sinulle myös hinnat Grenaa - Varberg ja Kööpenhamina - Malmö auttaa sinua saamaan Tanska Ruotsi parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Frederikshavn Göteborg liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Frederikshavn Göteborg lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Frederikshavn Göteborg lauttaliput.

Halvat Frederikshavn - Göteborg -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Frederikshavn Göteborg lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Frederikshavn Göteborg lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Frederikshavn Göteborg lauttalippu internetistä AFerry tänään.