Frederikshavn Lautta

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Frederikshavn Reitit

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Frederikshavn AFerry. Laivat Frederikshavn, Tanska, ovat saatavilla osoitteesta Norja ja Ruotsi. Voit ottaa lautan Frederikshavn alkaen Göteborg ja Oslo.

Frederikshavn Lauttayhtiöt

Frederikshavn -lautoja liikennöi Stena Line. Kun etsit lautta Frederikshavn, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Frederikshavn lautat, joissa Stena Line tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Frederikshavn on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Frederikshavn lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Frederikshavn liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Frederikshavn lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Frederikshavn lauttaliput.

uusin hinnoin

Reitti Hinta Hintatiedot
Gothenburg - Frederikshavn
(Stena Line)
39 €
  • Varattu: lauantaina 3. lokakuuta 2020
  • Matkustus: perjantaina 6. marraskuuta 2020 - sunnuntaina 8. marraskuuta 2020
  • 1 Aikuiset (Reittimatkustaja)
  • Frederikshavn Lautta
  • Frederikshavn Lautta
  • Frederikshavn Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Frederikshavn lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Frederikshavn lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Frederikshavn lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Frederikshavn Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Stena Line

Færgehavnsvej, Travikhavnen, DK-9900 Frederikshavn, Denmark