Formentera Lautta

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Formentera Reitit

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Formentera AFerry. Formentera voit käyttää lauttoja ympäri Baleaarit ja myös Espanja. Kotimaan palvelut Baleaarit ovat saatavilla Formentera -palvelusta Ibiza kun taas lautat Baleaarit purjehtivat Denia.

Formentera Lauttayhtiöt

Formentera -lautoja liikennöi 4 lauttayhtiöt:

  • Aquabus Ferry Boats
  • Balearia
  • Mediterranea Pitiusas
  • Trasmapi

Koska 4 lauttayhtiöt toimivat liikenteessä Formentera ja ulos, vertaaminen voi olla erittäin hyödyllinen, jotta voit löytää parhaan hinnan parhaimmillasi. Kun etsit lautta Formentera, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Ferries Aquabus Ferry Boats ja muut yritykset, jotka toimivat Formentera -alueella tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Formentera on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Formentera lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Formentera liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Formentera lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Formentera lauttaliput.

  • Formentera Lautta
  • Formentera Lautta
  • Formentera Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Formentera lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Formentera lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Formentera lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Formentera Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Aquabus Ferry Boats

La Savina, 07871, Formentera, Spain

Balearia

La Savina, 07871, Formentera, Spain

Trasmapi

Estación Marítima Puerto La Savina, 07870 Formentera, Spain, Balearics

Mediterranea Pitiusas

La Savina, 07871, Formentera, Spain

Trasmediterranea

La Savina, 07871, Formentera, Spain