Folkestone Lautta

Kartta

Hanki tarjous

Folkestone Reitit

Varaa lautta Folkestone AFerry. Laivat Folkestone, Englanti, ovat saatavilla osoitteesta Ranska. Voit ottaa lautan Folkestone alkaen Calais.

Folkestone Lauttayhtiöt

Folkestone -lautoja liikennöi EuroTunnel. Kun etsit lautta Folkestone, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Folkestone lautat, joissa EuroTunnel tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Folkestone on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Folkestone lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Folkestone liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Folkestone lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Folkestone lauttaliput.

uusin hinnoin

Reitti Hinta Hintatiedot
Calais - Folkestone
(EuroTunnel)
69 €
  • Varattu: torstaina 5. joulukuuta 2019
  • Matkustus: torstaina 12. joulukuuta 2019 - perjantaina 13. joulukuuta 2019
  • Auto + 2

Erikoistarjoukset

  • Folkestone Lautta
  • Folkestone Lautta
  • Folkestone Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Folkestone lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Folkestone lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Folkestone lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Folkestone Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

EuroTunnel

Eurotunnel UK Terminal, Ashford Road, Folkestone, CT18 8XX, United Kingdom