Laiva Folkestone Calais

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 43-risteykset päivittäin
    35 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Englanti ja Ranska yhdistyvät Folkestone - Calais reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä EuroTunnel. Vertaamme hintoja ja aikoja Folkestone - Calais, ja näytämme sinulle myös hinnat Dover - Calais ja Dover - Dunkerque auttaa sinua saamaan Englanti Ranska parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Folkestone Calais liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Folkestone Calais lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Folkestone Calais lauttaliput.

Halvat Folkestone - Calais -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Folkestone Calais lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Folkestone Calais lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Folkestone Calais lauttalippu internetistä AFerry tänään.