Laiva Folegandros Santorini Thira

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

 • 1-risteykset päivittäin
  45 min.
  Saat hinnan
 • 7 risteystä viikoittain
  50 min.
  Saat hinnan
 • 3 risteystä viikoittain
  2 tunti 50 min.
  Saat hinnan

Folegandros - Santorini Thira on sisäinen matka Kykladien tällä hetkellä reitillä Sea Jets ja Zante Ferries.

Varaa kaikilta suurimmilta Folegandros Santorini Thira liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Folegandros Santorini Thira lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Folegandros Santorini Thira lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Folegandros Santorini Thira lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Folegandros Santorini Thira lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Folegandros Santorini Thira lauttalippu internetistä AFerry tänään.