Fjord Line Ferries

Kartta

Hanki tarjous

Fjord Line Ferries Yleiskatsaus
Varaa Fjord Line Ferries:in lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Fjord Line Ferries:in reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Fjord Line Ferries:in lauttaliput.

Yleiskatsaus

Lähtöselvitystiedot

Bergen/Stavanger/Langesund-Hirtshals: Bergenistä tai Stavangerista lähtevien matkustajien on tehtävä lähtöselvitys vähintään 60 minuuttia ennen lähtöä. Hitshalsista lähtevien matkustajien on tehtävä lähtöselvitys vähintään 90 minuuttia ennen lähtöä. Lähtöselvitys sulkeutuu 20 minuuttia ennen lähtöä. Kristiansand-Hirtshals: Matkustajien on tehtävä lähtöselvitys vähintään 60 minuuttia ennen lähtöä. Lähtöselvitys sulkeutuu 20 minuuttia ennen lähtöä. Fjord Line pidättää oikeuden evätä viimeistä lähtöselvitysajankohtaa myöhemmin lähtöselvitystiskille saapuvilta matkustajilta pääsyn laivaan. Fjord Line ei hyvitä ilmoitettuja lähtöselvitysaikoja noudattamattomien matkustajien maksettuja lippuja.

Reitit:
10
Lyhin risteys:
Hirtshals - Kristiansand
2 tunti 15 min.
Suosituin reitti:
Bergen - Hirtshals
halvin:
Bergen - Hirtshals
263 €*
*Hinta perustuu:
  • Auto + 2
  • Varattu: lauantaina 12. lokakuuta 2019
  • Matkustus: keskiviikkona 18. joulukuuta 2019

Fjord Line Ferries Reitit

uusin hinnoin

Reitti Hinta Hintatiedot
Bergen - Hirtshals
(Fjord Line)
262,89 €
  • Varattu: lauantaina 12. lokakuuta 2019
  • Matkustus: keskiviikkona 18. joulukuuta 2019 (Vain meno)
  • Auto + 2

ErikoistarjouksetKuinka tehdä varaus

Vertaa kaikkien johtavien Fjord Line Ferries:in lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Fjord Line Ferries:in lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Fjord Line Ferries:in lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Video

Fjord Line Ferries YouTube Video