Fjord Line Ferries

Fjord Line Ferries
Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Fjord Line Ferries Yleiskatsaus
Varaa Fjord Line Ferries:in lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Fjord Line Ferries:in reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Fjord Line Ferries:in lauttaliput.

Yleiskatsaus

Lähtöselvitystiedot

Bergen/Stavanger/Langesund-Hirtshals: Bergenistä tai Stavangerista lähtevien matkustajien on tehtävä lähtöselvitys vähintään 60 minuuttia ennen lähtöä. Hitshalsista lähtevien matkustajien on tehtävä lähtöselvitys vähintään 90 minuuttia ennen lähtöä. Lähtöselvitys sulkeutuu 20 minuuttia ennen lähtöä. Kristiansand-Hirtshals: Matkustajien on tehtävä lähtöselvitys vähintään 60 minuuttia ennen lähtöä. Lähtöselvitys sulkeutuu 20 minuuttia ennen lähtöä. Fjord Line pidättää oikeuden evätä viimeistä lähtöselvitysajankohtaa myöhemmin lähtöselvitystiskille saapuvilta matkustajilta pääsyn laivaan. Fjord Line ei hyvitä ilmoitettuja lähtöselvitysaikoja noudattamattomien matkustajien maksettuja lippuja.

Reitit:
10
Lyhin risteys:
Hirtshals - Kristiansand
2 tunti 15 min.
Suosituin reitti:
Hirtshals - Kristiansand
halvin:
Bergen - Hirtshals
131 €*
*Hinta perustuu:
  • Moottoripyörä + 1
  • Varattu: sunnuntaina 8. maaliskuuta 2020
  • Matkustus: torstaina 9. heinäkuuta 2020

Fjord Line Ferries Reitit

uusin hinnoin

Reitti Hinta Hintatiedot
Hirtshals - Kristiansand
(Fjord Line)
378 €
  • Varattu: torstaina 5. maaliskuuta 2020
  • Matkustus: sunnuntaina 26. heinäkuuta 2020 - sunnuntaina 9. elokuuta 2020
  • Auto + 3
Bergen - Hirtshals
(Fjord Line)
131 €
  • Varattu: sunnuntaina 8. maaliskuuta 2020
  • Matkustus: torstaina 9. heinäkuuta 2020 (Vain meno)
  • Moottoripyörä + 1

ErikoistarjouksetKuinka tehdä varaus

Vertaa kaikkien johtavien Fjord Line Ferries:in lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Fjord Line Ferries:in lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Fjord Line Ferries:in lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Video

Fjord Line Ferries YouTube Video