Fishguard Lautta

Kartta

Hanki tarjous

Fishguard Reitit

Varaa lautta Fishguard AFerry. Laivat Fishguard, Wales, ovat saatavilla osoitteesta Irlanti. Voit ottaa lautan Fishguard alkaen Rosslare.

Fishguard Lauttayhtiöt

Fishguard -lautoja liikennöi Stena Line. Kun etsit lautta Fishguard, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Fishguard lautat, joissa Stena Line tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Fishguard on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Fishguard lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Fishguard liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Fishguard lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Fishguard lauttaliput.

uusin hinnoin

Reitti Hinta Hintatiedot
Rosslare - Fishguard
(Stena Line)
247,88 €
  • Varattu: tiistaina 8. lokakuuta 2019
  • Matkustus: perjantaina 8. marraskuuta 2019 (Vain meno)
  • Auto + 2

Erikoistarjoukset

  • Fishguard Lautta
  • Fishguard Lautta
  • Fishguard Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Fishguard lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Fishguard lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Fishguard lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Fishguard Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Stena Line

Fishguard Harbour, Goodwick, Pembrokeshire, SA64 0BU, United Kingdom