Fishguard Lautta

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Fishguard Reitit

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Fishguard AFerry. Laivat Fishguard, Wales, ovat saatavilla osoitteesta Irlanti. Voit ottaa lautan Fishguard alkaen Rosslare.

Fishguard Lauttayhtiöt

Fishguard -lautoja liikennöi Stena Line. Kun etsit lautta Fishguard, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Fishguard lautat, joissa Stena Line tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Fishguard on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Fishguard lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Fishguard liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Fishguard lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Fishguard lauttaliput.

  • Fishguard Lautta
  • Fishguard Lautta
  • Fishguard Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Fishguard lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Fishguard lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Fishguard lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Fishguard Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Stena Line

Fishguard Harbour, Goodwick, Pembrokeshire, SA64 0BU, United Kingdom