Laiva Fishguard Rosslare

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 2-risteykset päivittäin
    3 tunti 15 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Wales ja Irlanti yhdistyvät Fishguard - Rosslare reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Stena Line. Vertaamme hintoja ja aikoja Fishguard - Rosslare, ja näytämme sinulle myös hinnat Pembroke - Rosslare auttaa sinua saamaan Wales Irlanti parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Fishguard Rosslare liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Fishguard Rosslare lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Fishguard Rosslare lauttaliput.

Halvat Fishguard - Rosslare -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Fishguard Rosslare lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Fishguard Rosslare lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Fishguard Rosslare lauttalippu internetistä AFerry tänään.