Fishbourne Lautta

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Fishbourne Reitit

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Fishbourne AFerry. Laivat Fishbourne, Isle of Wight, ovat saatavilla osoitteesta Englanti. Voit ottaa lautan Fishbourne alkaen Portsmouth.

Fishbourne Lauttayhtiöt

Fishbourne -lautoja liikennöi Wightlink. Kun etsit lautta Fishbourne, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Fishbourne lautat, joissa Wightlink tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Fishbourne on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Fishbourne lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Fishbourne liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Fishbourne lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Fishbourne lauttaliput.

uusin hinnoin

Reitti Hinta Hintatiedot
Portsmouth - Fishbourne
(Wightlink)
92 €
  • Varattu: tiistaina 15. syyskuuta 2020
  • Matkustus: lauantaina 26. syyskuuta 2020 - sunnuntaina 27. syyskuuta 2020
  • Auto + 4
  • Fishbourne Lautta
  • Fishbourne Lautta
  • Fishbourne Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Fishbourne lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Fishbourne lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Fishbourne lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Fishbourne Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Wightlink

Fishbourne Lane, Ryde, Isle of Wight, PO33 4EU, United Kingdom