Laiva Fethiye

Kartta
  • Vertaa Fethiyein aikoja ja hintoja

    Löydä parhaat hinnat AFerryssä

  • Liity miljooniin tyytyväisiin asiakkaisiin

    Liity miljooniin tyytyväisiin asiakkaisiin

Hanki tarjous

Lautat Fethiye - Hinnat alkaen 492 €

Varaa lautta Fethiye AFerry. Laivat Fethiye, Turkki, ovat saatavilla osoitteesta Dodekanesia. Voit ottaa lautan Fethiye alkaen Ródos.

Fethiye Lauttayhtiöt

Fethiye -lautoja liikennöi Dodecanese Flying Dolphins. Kun etsit lautta Fethiye, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Fethiye lautat, joissa Dodecanese Flying Dolphins tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Fethiye on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Fethiye liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Fethiye lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Fethiye lauttaliput.

Fethiye Reitit

Vertaa kaikkien johtavien Fethiye lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Fethiye lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Fethiye lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Fethiye Kartta

Katso kartta

Sataman osoite