Laiva Favignana

Kartta

Hanki tarjous

Varaa lautta Favignana AFerry. Laivat Favignana, Egadisaaret, ovat saatavilla osoitteesta Sisilia. Voit ottaa lautan Favignana alkaen Trapani.

Favignana Lauttayhtiöt

Favignana -lautoja liikennöi Liberty Lines. Kun etsit lautta Favignana, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Favignana lautat, joissa Liberty Lines tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Favignana on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Favignana liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Favignana lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Favignana lauttaliput.

Favignana Reitit

 • Levanzo - Favignana / Favignana - Levanzo
  Liberty Lines toimii lauttaliikenteellä reitillä Levanzo - Favignana
  8-risteykset päivittäin
  10 min.
  Saat hinnan
 • Marettimo - Favignana / Favignana - Marettimo
  Liberty Lines toimii lauttaliikenteellä reitillä Marettimo - Favignana
  5-risteykset päivittäin
  30 min.
  Saat hinnan
 • Marsala - Favignana / Favignana - Marsala
  Liberty Lines toimii lauttaliikenteellä reitillä Marsala - Favignana
  3-risteykset päivittäin
  30 min.
  Saat hinnan
 • Liberty Lines toimii lauttaliikenteellä reitillä Trapani - Favignana
  14-risteykset päivittäin
  30 min.
  Saat hinnan
 • Lautat Favignana
 • Lautat Favignana
 • Lautat Favignana

Vertaa kaikkien johtavien Favignana lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Favignana lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Favignana lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Favignana Kartta

Katso kartta

Sataman osoite