European Seaways

European Seaways
Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Varaa European Seaways lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry. European Seaways muodostuu lauttareittien verkostosta, johon kuuluu ylityksiä Italia, Joonian saaret ja Kreikka. Vertaa kaikkien johtavien European Seaways lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata European Seaways lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa European Seaways lauttalippu internetistä AFerry kautta tänään. Käytä AFerryn nopeasti vertaamaan European Seaways reittejä ja lähtijöitä Brindisi, Corfu ja Igoumenitsa. Kun mahdollista, vertaamme European Seaways 13 vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin auttaaksemme sinua valitsemaan - kuten Adria Ferries, Adriatica Traghetti, Agoudimos, ANEK Superfast ja Blue Star Ferries.

Tällä sivulla on tärkeää tietoa European Seaways reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat European Seaways lauttaliput.

Yleiskatsaus

Lähtöselvitystiedot

Lähtöselvitys on VÄHINTÄÄN 2 tuntia ennen lähtöä kaikille matkustajille.

Reitit:
4
Lyhin risteys:
Brindisi - Vlore
7 tunti
Suosituin reitti:

Erikoistarjoukset

European Seaways Reitit

  • Vertaa ja varaa European Seaways lippuja Brindisi, Corfu ja Igoumenitsa AFerryn kanssa!
  • Vertaa ja varaa European Seaways lippuja Brindisi, Corfu ja Igoumenitsa AFerryn kanssa!