Laiva Ermioni

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Ermioni Reitit

 • Hydra - Ermioni / Ermioni - Hydra
  1-risteykset päivittäin
  20 min.
 • Piraeus - Ermioni / Ermioni - Piraeus
  1-risteykset päivittäin
  2 tunti
 • Poros - Ermioni / Ermioni - Poros
  1-risteykset päivittäin
  55 min.
 • Porto Heli - Ermioni / Ermioni - Porto Heli
  1-risteykset päivittäin
  35 min.
 • Spetses - Ermioni / Ermioni - Spetses
  1-risteykset päivittäin
  20 min.

Varaa lautta Ermioni AFerry. Kotimaan palvelut Kreikka ovat saatavilla Ermioni -palvelusta Hydra.

Ermioni Lauttayhtiöt

Ermioni -lautoja liikennöi Hellenic Seaways. Kun etsit lautta Ermioni, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Ermioni lautat, joissa Hellenic Seaways tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Ermioni on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Ermioni liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Ermioni lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Ermioni lauttaliput.

Erikoistarjoukset

 • Lautat Ermioni
 • Lautat Ermioni
 • Lautat Ermioni

Vertaa kaikkien johtavien Ermioni lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Ermioni lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Ermioni lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Ermioni Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Hellenic Seaways

Ermioni Port, Ermioni Town, Pelaponnese, Greece