Eckerö Line

Eckerö Line
Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Voit käyttää AFerry varaamaan Eckerö Line lautan Suomeen ja Viroon. Eckerö Line -alukset ovat osa Eckerö-ryhmää. Eckerö Line asetti matkustajilleen turvallisuuden ja turvallisuuden ensiksi. AFerry.fi tarjoaa aina edullisia hintoja Eckerö Lineille ja viimeisimmille erikoistarjouksille.

Yleiskatsaus

Reitit:
2
Lyhin risteys:
Helsinki - Tallinn
2 tunti 10 min.
Suosituin reitti:

Eckerö Line Reitit

Erikoistarjoukset

  • Varaa lautat Suomeen ja Viroon Eckeröllä - Helsinki ja Tallinna!
  • Varaa lautat Suomeen ja Viroon Eckeröllä - Helsinki ja Tallinna!

Eckerö Line lautalla

M/S Nordlandia on yksi Itämeren purjehtijoista suurimmista matkustaja-aluksista, joilla on 2000 matkustajaa. Yhtiö palvelee molempien maiden välistä matkustaja- ja tavaraliikennettä tämän yhden aluksen kanssa.

Jos löydät Eckerö-linjalta laivalla tuntuvaa tunnelmaa, älä katso enää kannesta 6. Eckerö Buffet, Grande Fiesta -ravintola ja Cafe Arkad M / S Nordlandia on jokaisen mahalaukun mukaista.

Olipa matkustatko Eckerö Line Helsinki Tallinn lautalla tai käytät Eckerö Line Tallinn Helsinki -reittiä, sinulla on suuri lauttareitti Eckerö Line Ferriesin kanssa. Varaa Eckerö Line lauttamatretket AFerry.fi-sivustolla.

Video

Eckerö Line YouTube Video