Laiva Durres Bari

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

 • 7 risteystä viikoittain
  8 tunti 45 min.
  Saat hinnan
 • 1-risteykset päivittäin
  9 tunti
  Saat hinnan
 • 1-risteykset päivittäin
  9 tunti
  Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

 • 3 risteystä viikoittain
  17 tunti
  Saat hinnan
 • Saranda - Bari
  2 risteystä viikoittain
  11 tunti
  Saat hinnan

Albanien ja Italia yhdistyvät Durres - Bari reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Adria Ferries, Grandi Navi Veloci ja Ventouris Ferries. Vertaamme hintoja ja aikoja Durres - Bari, ja näytämme sinulle myös hinnat Durres - Ancona, Saranda - Brindisi ja Vlore - Brindisi auttaa sinua saamaan Albanien Italia parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Durres Bari liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Durres Bari lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Durres Bari lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Durres Bari lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Durres Bari lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Durres Bari lauttalippu internetistä AFerry tänään.