Laiva Durres Bari

Kartta

Hanki tarjous

  • 7 risteystä viikoittain
    8 tunti 45 min.
  • 1-risteykset päivittäin
    10 tunti
  • 6 risteystä viikoittain
    10 tunti

Vaihtoehtoiset Reittien

Albanien ja Italia yhdistyvät Durres - Bari reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Adria Ferries, Grandi Navi Veloci ja Ventouris Ferries. Vertaamme hintoja ja aikoja Durres - Bari, ja näytämme sinulle myös hinnat Durres - Ancona, Saranda - Brindisi ja Vlore - Brindisi auttaa sinua saamaan Albanien Italia parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Durres Bari liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Durres Bari lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Durres Bari lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Durres Bari lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Durres Bari lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Durres Bari lauttalippu internetistä AFerry tänään.