Laiva Durres Ancona

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 3 risteystä viikoittain
    17 tunti
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Albanien ja Italia yhdistyvät Durres - Ancona reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Adria Ferries. Vertaamme hintoja ja aikoja Durres - Ancona, ja näytämme sinulle myös hinnat Durres - Bari, Saranda - Brindisi ja Vlore - Brindisi auttaa sinua saamaan Albanien Italia parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Durres Ancona liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Durres Ancona lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Durres Ancona lauttaliput.

Halvat Durres - Ancona -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Durres Ancona lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Durres Ancona lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Durres Ancona lauttalippu internetistä AFerry tänään.