Dunkirk Lautta

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Dunkirk Reitit

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Dunkirk AFerry. Laivat Dunkirk, Ranska, ovat saatavilla osoitteesta Englanti. Voit ottaa lautan Dunkirk alkaen Dover.

Dunkirk Lauttayhtiöt

Dunkirk -lautoja liikennöi DFDS. Kun etsit lautta Dunkirk, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Dunkirk lautat, joissa DFDS tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Dunkirk on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Dunkirk lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Dunkirk liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Dunkirk lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Dunkirk lauttaliput.

uusin hinnoin

Reitti Hinta Hintatiedot
Dover - Dunkirk
(DFDS Seaways)
225 €
  • Varattu: sunnuntaina 20. syyskuuta 2020
  • Matkustus: perjantaina 25. syyskuuta 2020 - maanantaina 12. lokakuuta 2020
  • Auto + 4
  • Dunkirk Lautta
  • Dunkirk Lautta
  • Dunkirk Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Dunkirk lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Dunkirk lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Dunkirk lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Dunkirk Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

DFDS

Terminal Car ferry, Route du petit Denna, Port 5625, 59279 Loon-Plage, Dunkerque, France